BusinessVize.cz

Titulní stránka

Jsou vaši zaměstnanci v práci a v životě spokojení?
Spokojení zaměstnanci jsou kreativnější, o 12 % produktivnější a zvyšují tržby! POMŮŽEME VÁM S HR 2.0

Think Big - udělejte něco pro ostatní a něco se naučte

Email Tisk PDF

Program Think Big nabízí  mladým lidem ve věku 13 - 26 let možnost realizovat neziskový projekt na podporu svého okolí. O2 jim na to dá až 90 tisíc korun, potřebné školení v oblasti projektového managementu a umožní jim získat cenné zkušenosti z praxe.

Aktualizováno Pondělí, 06 Červen 2011 16:06

Postěžujte si na EU a problémy s podnikáním za hranicemi

Email Tisk PDF

Nadcházející polské předsednictví EU pořádá poměrně zajímavou konferenci na téma bariér při podnikání, studiu, či životu v jiných členských státech EU. Podklady k jednání lze přitom získat přímo od občanů EU z jejich konkrétních negativních zkušeností. Pokud vám tedy dosavadní stav přeshraniční spolupráce nepřipadá ideální, máte jedinečnou šanci říci to těm, kteří to mohou změnit.

Microsoft představil Office 365, novou generaci cloudového řešení pro firmy

Email Tisk PDF

Společnost Microsoft představila Office 365, novou generaci hostovaného cloud řešení pro firmy připravovanou k uvedení na trh pro příští rok. Součástí řešení Microsoft Office 365 budou hostované verze produktů Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online, Microsoft Lync Online a nově i nejnovější sady Microsoft Office 2010 dostupné formou služby jako desktopový software. Uživatelům z malých a středních firem i velkých společností a organizací umožní snadno a bezpečně spolupracovat s ostatními odkudkoliv a s využitím téměř jakéhokoliv zařízení.

Probuďte své úspory! Vyzkoušejte bankbook.cz

Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší

Na trh přichází v těchto dnech přelomová novinka – bankbook.cz. Na bankbook.cz budou banky soutěžit o klienty a jejich úspory – do 2 pracovních hodin od zadání poptávky obdrží klient od bank nabídky produktů s nadstandardními úroky šitými na míru přesně jeho potřebám. Na trh tak přichází nová bezpečná forma zhodnocení úspor.

Data od T-Mobile – výrazné snížení cen

Email Tisk PDF

Novou podobu datových tarifů a balíčků pro surfování v mobilu přichystal T-Mobile pro své zákazníky od dnešního dne. Pro klienty je připraveno výrazné snížení cen či zdvojnásobení FUP limitů u vybraných datových zvýhodnění. V rámci balíčku 3v1 pak zákazníci vedle mobilního hlasu získají jak DSL, tak mobilní internet za cenu jednoho.

Strana 1 z 3